Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tihanyi gejzírit 20km - 2009.04.25.

2009.04.26

 

 

 

Kép

 

 

Kicsit bizalmatlanul vágtunk neki a túrának, mert a tavalyi zsíros kenyér mizéria alaposan kedvünket szegte.

Mivel rajtunk kívülálló okokból csak 10 órára értünk a starthoz, ezért ebben az évben ,,csak” a 20 km-es távon indultunk.

Ez a táv a Tihanyi-félszigetet járja be. Nem bántuk meg, hogy végül így alakult, mert ismét olyan helyekre jutottunk el, amiknek a létezéséről sem tudtunk, holott Tihanyban már rengeteg alkalommal megfordultunk.

A zsíros deszka helyzet annyiban javult, hogy most már jutott nekünk is. Bár, ha nagyon szőrszálhasogató akarok lenni, akkor megjegyezhetném, hogy előtte 20 méteres sort kellett kivárni, mert ezen az ellenőrzőponton valahogy mindig rengetegen feltorlódnak. Ja, és a kenyéren alig volt hagyma. Kb. egy gyufaszálnyi. Persze, ez ízlés dolga.

Ami a lényeg, hogy láttuk Magyarország szerintem legszebb fekvésű telkét, ami ráadásul eladó is. A félsziget legmagasabb pontján terül el. Meglehetősen méretes, nem a szokásos zsebkendőnyi telekről van szó. Szépen gondozott szőlő, több kőház, pavilon volt látható rajta. Körpanoráma, ahonnét nem ,,csupán” a Balaton, hanem a Balaton-felvidék is látszik.

 

Kép

 

 

 

 

Kép

 

Kép

 

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

 

A túrák vége felé már sokkal kevevesebb képet készítek, mint az első felükben. Ki ért ezt? :)

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.